PODCASTWORKSHOPS voor 60+

HOE MAAK JE EEN PODCAST?

Altijd zelf al een podcast willen maken? Podcastmakers Michiel van de Weerthof & Jozien Wijkhuijs leren je in 4 lessen hoe je aan de slag kunt gaan met het ontwikkelen van je eigen podcast. Van idee-ontwikkeling en scripten tot meer technische details zoals opname, sound design en monteren. Het is een basiscursus, dus je leert de beginstappen waarna je jezelf verder kunt ontwikkelen.

VOOR WIE?

Onze Podcastworkshop is speciaal bedoeld voor de Radio Kras doelgroep, 60+ers. Deze workshop is ook bedoeld voor oriënterende (podcast)makers, geïnteresseerden en/of (fanatieke) luisteraars. Aan het einde van de workshop heb je een helder beeld van wat een podcast is, wat je ermee kan en hoe je de eerste meters maakt.

Tijdens de workshop tonen we aan de hand van bestaande podcasts en de know how van Michiel & Jozien hoe het podcast-maakproces er uitziet. Deze workshop is vooral interessant voor deelnemers die meer willen weten over podcast en overwegen om zelf een podcast te starten.

HOE WERKT HET?

Schrijf je snel in, want vol = vol. De workshops worden gegeven in de volgende steden: Den Bosch (1, 8, 15, 22 juli), Eindhoven, Tilburg en Breda. Locaties en dat/ tijden worden nog bekend gemaakt. De workshop duurt 4 x 3 uur en kost €50, – exclusief 21% btw. Gebruik lesmateriaal en apparatuur zijn bij de prijs inbegrepen. Alle deelnemers ontvangen tevens het boekje: Kleine podcast voor dummies.

Voor info en aanmeldingen: contact@radiokras.nl
Schrijf je snel in want VOL = VOL

DATA EN LOCATIES

Den Bosch:
Huis73 – Hinthamerstraat 72-74
Donderdag 1, 8, 15 en 22 juli van 11.00 tot 14.30 uur.

Breda:
Nieuwe Veste – Molenstraat 6 (data nog onbekend (sept/ okt 2021)

Tilburg:
Thebe, wonen met zorg (data nog onbekend)

Eindhoven:
Vitalis woonzorg groep (data nog onbekend)

Podcast docenten: http://www.jozienwijkhuijs.nl & https://michielvandeweerthof.nl/

Met dank aan: Prins Bernhard Cultuurfonds, Dela cultuur Fonds, Pop Up Fonds ‘s-Hertogenbosch, Huis73, Nieuwe Veste, Thebe en Vitalis.

DATA & LOCATIES
Den Bosch:  donderdag 1, 8, 15 & 22 juli. Locatie: Huis73.

Tilburg: mogelijk voor de zomer. Locatie: Thebe.
Breda:  na de zomervakantie. Locatie: Nieuwe Veste
Eindhoven:  na de zomervakantie. Locatie: Vitalis

Schrijf je snel in want VOL = VOL
Mail naar 
contact@radiokras.nl